ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ
© Cyprus Bowling Federation 2017
CYPRUS BOWLING FEDERATION
Διοικητικό Συμβούλιο Σόλωνας Σόλωνος - Πρόεδρος Γιώργος Τρύφωνος - Αντιπρόεδρος Κώστας Χατζηχαντωνίου - Γενικός Γραμματέας Γιάννης Χατζηχαραλάμπους - Έφορος Αγώνων και Αξιολόγησης (Οργανωτικός) Κωστάκης Κωνσταντίνου - Ταμίας Μέλη - Εκπρόσωποι Σωματείων Χρίστος Κουρτελλίδης ΕΣΜΠΟ Λευκωσίας Ντίνος Σοφοκλέους - ΕΣΜΠΟ Αμμοχώστου Φύτος Νεοφύτου - ΕΣΜΠΟ Λεμεσού Κώστας Μίτσιγγας - Rock N Bowl Bowling Club Πάμπος Χαραλάμπους - Cosmic Bowling Club Νικόλας Φασουλιώτης - ΕΣΜΠΟ Κερύνειας Επικοινωνία: Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλιγκ Ολυμπιακό Μέγαρο Αμφιπόλεως 21, 2025 Στρόβολος Λευκωσία – Κύπρος Τ.Θ. 25287, 1308 Λευκωσία – Κύπρος Tel +357 22449696 Tel +357 22449800 ext.696 Fax +357 22449696 e-Mail: cypbowlingfederation@cytanet.com.cy
© Cyprus Bowling Federation 2017
Διοικητικό Συμβούλιο Σόλωνας Σόλωνος - Πρόεδρος Γιώργος Τρύφωνος - Αντιπρόεδρος Κώστας Χατζηχαντωνίου - Γενικός Γραμματέας Γιάννης Χατζηχαραλάμπους - Έφορος Αγώνων και Αξιολόγησης (Οργανωτικός) Κωστάκης Κωνσταντίνου - Ταμίας Μέλη - Εκπρόσωποι Σωματείων Χρίστος Κουρτελλίδης ΕΣΜΠΟ Λευκωσίας Ντίνος Σοφοκλέους - ΕΣΜΠΟ Αμμοχώστου Φύτος Νεοφύτου - ΕΣΜΠΟ Λεμεσού Κώστας Μίτσιγγας - Rock N Bowl Bowling Club Πάμπος Χαραλάμπους - Cosmic Bowling Club Νικόλας Φασουλιώτης - ΕΣΜΠΟ Κερύνειας Υποεπιτροπή Αγώνων Γιάννης Χατζηχαραλάμπους Μάριος Νικολαΐδης Πάμπος Χαραλάμπους Νικόλας Φασουλιώτης Επικοινωνία: Κυπριακή Ομοσπονδία Μπόουλιγκ Ολυμπιακό Μέγαρο Αμφιπόλεως 21, 2025 Στρόβολος Λευκωσία – Κύπρος Τ.Θ. 25287, 1308 Λευκωσία – Κύπρος Contact Us Cyprus Bowling Federation Cyprus Olympic Committee Building 21, Amfipoleos Str. Strovolos, Nicosia, 2025, Cyprus P.O.Box 25287, Nicosia 1308,Cyprus Tel +357 22449696 Tel +357 22449800 ext.696 Fax +357 22449696 e-Mail: cypbowlingfederation@cytanet.com.cy
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ CYPRUS BOWLING FEDERATION